THE DA VINCI DISAPPEARANCE

Ga naar beneden

THE DA VINCI DISAPPEARANCE

Bericht  Scorepio op za apr 23, 2011 12:09 am

Heb je brotherhood uitgespeeld ? Dan kan je gratis ( voor 800 Microsoft Points )The Da Vinci Disappearance downloaden.
Start gewoon het spel op en in het allereerste menu (de ubisoft game launcher ) klik je op beloningen ophalen. Vervolgens kan je dan verschillende zaken aanvinken waaronder The Da Vinci Disappearance.
In het spel zelf , roep je vervolgens de kaart op en je zoekt het slangensymbool. Hier begint je nieuwe missie.

De titel van deze DLC, The Da Vinci Disappearance, verklapt al waar de missies over gaan: Leonardo Da Vinci is vermist en Ezio gaat op zoek naar hem. Het begint wanneer Ezio Auditore zijn oude vriend opzoekt. Leonardo is thuis en is blij om Ezio na zo'n lange tijd weer te zien. De reden van het bezoek, is dat Ezio bootvervoer nodig heeft en Da Vinci dit waarschijnlijk kan regelen. Echter heeft Leonardo het te druk met een onderzoek over Pythagoras en vertelt dat zijn hulpje Ezio kan helpen. Echter is het hulpje nog niet teruggekomen van zijn pauze en dus moet Ezio hem ophalen bij de kroeg van de dievengilde.

Eenmaal daar aangekomen, zie je dat het hulpje aan de winnende hand is met een dobbelspel (dat je zelf na de eerste missie ook kan spelen) en dat er geheimzinnige mannen omheen staan. Je weet het hulpje te overtuigen om mee te gaan en merkt op dat de mannen je achtervolgen. Het blijken leden van de Hermeticisten, een sekte, te zijn. Zij willen de geheimen van Leonardo's onderzoek over Pythagoras maar al te graag hebben. Je komt erachter dat Leonardo een tempel heeft gevonden waar het Magische Getal van Pythagoras zal liggen. Dit getal zou wel eens net zo machtig als de Gouden Appel kunnen zijn. Ezio en het hulpje weten de mannen van zich af te slaan en snellen zich naar de Da Vinci werkplek, terwijl ze de vele cultleden in de stad proberen te ontwijken. Als ze aankomen, is de hele werkplek overhoop gehaald en is het duidelijk dat Leonardo ontvoerd is. Aan jou de taak om hints te zoeken over waar de tempel zich bevindt en om Leonardo en het Magische Getal veilig te stellen.
avatar
Scorepio
Admin

Aantal berichten : 293
Reputatie : 0
Registratiedatum : 07-10-08
Woonplaats : Ostend-Belgium

Profiel bekijken http://total-war.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum